Zakelijke verzekeringen aangepast op uw bedrijfssituatie

Als ondernemer is het verstandig om goede zakelijke verzekeringen af te sluiten. Bij Hippo Verzekeringen inventariseren we de risico’s die op u en uw onderneming van toepassing zijn en kiest u een verzekeringspakket dat u uit kunt breiden zo ver u wenst. Het is belangrijk uw verzekeringspakket regelmatig te laten controleren om ervoor te zorgen dat het nog past bij uw onderneming, bijvoorbeeld na een groei of krimp van uw bedrijf.

Zakelijke verzekeringen op maat

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we uw huidige situatie en de bijbehorende zakelijke risico’s in kaart. Ook risico’s die u niet kunt verzekeren, worden hierin meegenomen. Op basis van deze inventarisatie adviseren wij u over een passend verzekeringspakket waarmee zoveel mogelijk zakelijke risico’s zijn gedekt.

Geen onnodige dekkingen

Bij Hippo Verzekeringen ontvangt u een zakelijk verzekeringspakket dat is afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie. Hierdoor betaalt u niet voor dekkingen die u niet nodig heeft en krijgt u niet te maken met onnodige kosten. Met onze zakelijke verzekeringen kunt u vol zelfvertrouwen aan de slag met uw bedrijf.

Sluit uw zakelijke verzekeringen af

Wilt u weten welke zakelijke risico’s uw bedrijf loopt en hoe u zich hier tegen kunt verzekeren? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw zakelijke situatie in kaart te brengen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?