Uw zelfrijdend werk- en landbouwmaterieel goed verzekerd

Maakt u met uw bedrijf gebruik van zelfrijdend materieel, zoals vorkheftrucks, graaf-, landbouw- en veegmachines? Dan bent u verplicht hiervoor een WA-verzekering af te sluiten. Met een aanvullende Hippo Werk- en Landbouwmaterieelverzekering profiteert u bovendien van een extra dekking.

Extra dekking met de Werk- en Landbouwmaterieelverzekering

De Werk- en Landbouwmaterieelverzekering dekt de risico’s als gevolg van schade die door uw machines zijn veroorzaakt en waar u voor aansprakelijk wordt gesteld. Dit kan schade aan andere machines of personen zijn. Het is mogelijk om de Werk- en Landbouwmaterieelverzekering uit te breiden met een (Beperkt) Cascoverzekering.

Werk- en Landbouwmaterieelverzekering op maat

De keuze voor de verzekeringen gebeurt bij Hippo Verzekeringen op basis van uw specifieke bedrijfssituaties. Samen met u kijken we welke verzekeringen u nodig heeft en hoe u kunt profiteren van een aantrekkelijke premie. Heeft u vragen over de Werk- en Landbouwmaterieel verzekering? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?