Hippo Wagenparkverzekeringen

Autoverzekering werkgevers

Werkgevers profiteren bij Hippo Verzekeringen van een speciale autoverzekering. Breng uw bedrijfswagenpark bij ons onder en maak gebruik van onze uitgebreide dekking tegen een lage premie. Lees meer over onze autoverzekering voor werkgevers.

Autoverzekering werknemers

Als uw werknemers gebruikmaken van een collectieve autoverzekering kunnen ze profiteren van aantrekkelijke korting. Met de Hippo Autoverzekering voor werknemers kan uw personeel kiezen uit de WA-verzekering, WA Beperkt Casco of WA Volledig Cascoverzekering. Alles omtrent de verzekering wordt rechtstreeks met uw werknemer gecommuniceerd én het levert u geen extra kosten op. Ondertussen profiteert uw werknemer van aantrekkelijke korting op zijn of haar autoverzekering.

Motorrijtuig

Bij Hippo Verzekeringen vindt u de juiste verzekering voor uw bedrijfsvoertuigen. Ook voor u motorrijtuig. Lees meer over onze zakelijke motorrijtuigenverzekering.

Transport eigen vervoer

Met een Hippo Transport Eigen Vervoerverzekering beschermt u het vervoer van goederen in uw bedrijfswagen. Handig als uw bedrijfswagen veel onderweg zijn en u deze goed wilt verzekeren. Profiteer van een uitgebreide dekking tegen een lage premie.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?