Bescherm uw bedrijf met de Verzuimverzekering

Wanneer uw medewerkers voor langere tijd in de ziektewet terechtkomen, bent u wettelijk verplicht gedurende twee jaar minstens 70% van het loon door te betalen. Voor deze kosten kunt u een Hippo Verzuimverzekering afsluiten. Deze verzekering wordt op maat samengesteld voor uw bedrijf en dekt de kosten tijdens de ziekteperiode van uw werknemer.

Hulp bij ziekteverzuim en re-integratie

Bij Hippo Verzekeringen bepaalt u zelf waarvoor u zich wilt verzekeren. Zo betaalt u nooit te veel, maar ontvangt u wel de gewenste dekking in geval van verzuim. Met de Hippo Verzuimverzekering krijgt u hulp om ziekteverzuim te voorkomen en wordt u ondersteund bij re-integratie van uw werknemers.

Meer informatie over de Hippo Verzuimverzekering

Wilt u meer weten over de Hippo Verzuimverzekering? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om te bepalen welke dekking past bij uw bedrijf en werknemers.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?