Aanhangwagen

Bent u in het bezit van een aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer of bagagewagen? Met uw autoverzekering bent u verzekerd tegen schade die u met een van deze voertuigen veroorzaakt bij anderen. Voor schade die u oploopt aan uw eigen aanhangwagen of trailer, bijvoorbeeld door een aanrijding, brand storm of diefstal, kunt u zich verzekeren met de Hippo Aanhangwagenverzekering.

Auto

Met een eigen auto bent u vrij en kunt u gaan waar u wilt. Maar u loopt ook risico, al dan niet door eigen toedoen. Met de autoverzekeringen van Hippo Verzekeringen kunt u met een gerust hart de weg op. Wij zorgen voor een goede dekking tegen een scherpe premie.

Bestelauto

Bij Hippo Verzekeringen vindt u een voordelige bestelautoverzekering met een uitstekende dekking. Op onze website kunt u snel en eenvoudig zelf de premie voor uw verzekering berekenen. Zo weet u direct wat u gaat betalen!

Bromfiets/scooter

Bent u in het bezit van een bromfiets, scooter, snorfiets of fiets met hulpmotor (minder dan 50 cc)? Dan is de bromfietsverzekering van Hippo Verzekeringen iets voor u. Neem contact met ons op en sluit eenvoudig uw bromfietsverzekering af.

Fiets

Heeft u een nieuwe fiets gekocht? Dan wilt u natuurlijk niet dat deze gestolen wordt. Met een fietsverzekering van Hippo Verzekeringen kunt u diefstal niet voorkomen, maar staat u naderhand niet met lege handen. Onze fietsverzekering is geschikt voor een nieuwe en tweedehands fietsen: normale, racefietsen en elektrische fietsen.

Motor

Bij Hippo Verzekeringen vindt u een motorverzekering met een lage premie. U bepaalt zelf of u kiest voor een eenvoudige of een uitgebreide dekking. Zo kunt u alleen de eventuele schade die u toebrengt aan anderen verzekeren, maar een uitgebreide motorverzekering is ook mogelijk.

Oldtimer auto

Uw oldtimer auto is een waardevol bezit. Bij Hippo Verzekeringen begrijpen we dat volkomen. Daarom bieden wij u goede oldtimer verzekeringen, waarmee u de waarde van uw oldtimer – en uw emotionele waarde – optimaal beschermt.

Oldtimer motor

Bij oldtimers wordt vaak aan auto’s gedacht, maar vergeet ook zeker de motoren niet. Met een oldtimer verzekering van Hippo Verzekeringen beschermt u uw oldtimer motor tegen diverse vormen van schade.

Paardenvrachtwagen

Zonder zorgen op weg met uw paarden? Kies dan voor de paardenvrachtwagenverzekering van Hippo Verzekeringen. Voor een vracht- of bestelauto die speciaal voor het vervoer van paarden is ingericht, heeft u minimaal een WA-verzekering nodig. Deze dekking kunt u als onderdeel van ons Recreatie Ruitersport Pakket op een aparte polis bij ons onderbrengen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?