Verzeker u tegen financiële gevolgen door schade bij recreatie

Boot

Als u met uw boot het water op gaat, wilt u zich natuurlijk geen zorgen hoeven maken over eventuele schade. U wilt genieten! Hippo Verzekeringen biedt u een uitstekende bootverzekering tegen een scherpe premie waarmee de financiële gevolgen van eventuele schade worden gedekt.

Camper

Of u nu een weekendje weg wilt of er maanden tussenuit gaat, met een camperverzekering van Hippo Verzekeringen gaat u altijd goed verzekerd op weg. Tegen een scherpe premie ontvangt u een uitstekende dekking en wordt eventuele schade snel en zorgvuldig voor u afgehandeld.

Caravan

Een aantal weken per jaar is uw caravan uw thuis. Met een Hippo Caravanverzekering geniet u van een onbezorgde vakantie in uw toer-, vouw- of stacaravan. Wij zorgen voor een goede dekking en een snelle afhandeling in geval van schade.

Doorlopende reis/annulering

Met de doorlopende reisverzekering van Hippo Verzekeringen bent u het hele jaar door verzekerd tegen een scherpe premie. Het maakt niet uit of u een weekend weg gaat of een paar weken de zon opzoekt.

Recreatie ruitersport

Speciaal voor ruiter en amazone hebben we bij Hippo Verzekeringen het Recreatie Ruitersport Pakket ontwikkeld. Met deze verzekeringen bent u beschermd tegen onder andere de financiële gevolgen van schade aan uw paard.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?