Rechtsbijstandsverzekering voor bedrijven

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met een bedrijfsconflict waarvoor u juridische hulp nodig heeft. Met de Hippo Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven kunt u niet alleen rekenen op juridische ondersteuning van onafhankelijke specialisten, maar bent u bovendien beschermd tegen de financiële gevolgen van een juridische conflict.

Wanneer kunt u gebruikmaken van juridische hulp?

Als u beschikt over een Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven kunt in de volgende gevallen juridische hulp inschakelen:

  • Bij conflicten met medewerkers
  • Bij conflicten met leveranciers
  • Bij conflicten met klanten
  • Bij conflicten met de overheid

Ook met vragen over vergunningen, contracten of leveringsvoorwaarden kunt u bij de juridische specialisten terecht. Bovendien kunt u een aanvullende incassobijstandsverzekering afsluiten voor extra dekking.

Een Hippo Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven op maat

Wilt u weten of een Hippo Rechtsbijstandverzekering aantrekkelijk is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de voorwaarden en mogelijk en helpen u een zakelijke rechtsbijstandverzekering te vinden die past bij uw specifieke bedrijfssituatie.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?