Zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen

Aansprakelijkheid bedrijven

Bij Hippo Verzekeringen kunt u zich beschermen tegen de financiële gevolgen van schade die uw medewerkers aan anderen toebrengen. Dit kan zowel letselschade bij een bedrijfsongeval zijn als schade aan een geleverd product. De kans op schade en de omvang verschilt per bedrijf. Uw Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt hierop afgestemd.

Bestuurders aansprakelijkheid

Als bestuurder of commissaris bent u persoonlijk aansprakelijk voor de gevolgen van slecht beleid of onbehoorlijk bestuur binnen de vereniging. Als het bestuur fouten heeft gemaakt en daarvoor aansprakelijk wordt gesteld, is het zelfs mogelijk dat uw privévermogen wordt aangesproken. Verzeker u daarom met een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders van Hippo Verzekeringen.

Rechtsbijstand voor bedrijven

Wanneer u te maken krijgt met een bedrijfsconflict is het fijn als u gebruik kunt maken van juridische ondersteuning. Met een Hippo Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven bent u verzekerd voor de mogelijke financiële gevolgen van een bedrijfsconflict.

Vervoerders aansprakelijkheid

Vervoert uw bedrijf goederen van externe partijen? In geval van beschadiging of diefstal kunt u hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Hippo Verzekeringen biedt u een vervoerders aansprakelijkheidsverzekering, waarmee u het vervoer van de waardevolle goederen kunt verzekeren.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?