Particuliere verzekeringen tegen een scherpe premie

Bij Hippo Verzekeringen vindt u alle particuliere verzekeringen die u nodig heeft. We hebben onderscheid gemaakt in noodzakelijke verzekeringen en keuzeverzekeringen die zijn onderverdeeld in de categorieën vervoer, wonen, gezin en recreatie.

Noodzakelijke verzekeringen

Noodzakelijke verzekeringen zijn verzekeringen waar u niet zonder kunt. Deze verzekeringen zijn voor iedereen verplicht, omdat u de bijbehorende risico’s zelf niet of moeilijk kunt dekken. Voorbeelden: aansprakelijkheidsvordering, inboedelverzekering, woonhuisverzekering en de (verplichte) WA-verzekering voor auto’s.

Keuzeverzekeringen

Keuzeverzekeringen zijn verzekeringen die niet verplicht zijn, maar wel prettig om te hebben als u ze onverhoopt toch nodig heeft. Voorbeelden: rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, caravan- of camperverzekering, paardenvrachtwagenverzekering of een oldtimer autoverzekering.

Verzekeringen op maat

Hippo Verzekeringen gaat graag met u in gesprek om te bepalen welke verzekeringen bij u passen. Keuzeverzekeringen zijn per klant verschillend en worden aan de hand van uw persoonlijke wensen en situatie vastgesteld. Als u besluit meerdere verzekeringen bij ons af te sluiten, kunt u profiteren van een pakketvoordeel.
Met onze verzekeringen willen we u ontzorgen. In geval van schade gaan wij dan ook met de verzekeringsmaatschappij in gesprek, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Meer weten over onze particuliere verzekeringen

Wilt u meer weten over onze particuliere verzekeringen of ontvangt u graag advies over uw huidige verzekeringen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen u graag de verzekeringen te vinden die u echt nodig heeft.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?