Veilig op weg met uw paard met de Hippo Paardenvrachtwagenverzekering

Bij Hippo Verzekeringen hebben we een zwak voor paarden. Net als u. Daarom zorgen we er graag voor dat u zonder zorgen met uw paarden op weg kunt. Wanneer u een vracht- of bestelauto gebruikt die speciaal is ingericht om uw paarden te vervoeren, heeft u minimaal een WA-verzekering nodig.
Bij Hippo Verzekeringen maken we gebruik van het Recreatie Ruitersport Pakket, waarbij u dit risico op een aparte polis bij ons kunt onderbrengen. De dekking geldt alleen voor particulier gebruik voor maximaal 12.000 kilometer per jaar.
De WA-dekking geldt tot maximaal €2.500.000 per gebeurtenis en persoonsschade tot €6.100.000.

De hoogte van uw premie

De jaarpremie is afhankelijk van de korting voor de jaren die u schadevrij heeft gereden, maar bedraagt in principe:

Omschrijving Minimum Maximum
2-paardswagen € 98,75 € 395,-
3-paardswagen € 119,50 € 478,-
4-paardswagen € 149,50 € 598,-
meer dan 4 paards € 171,- € 684,-

Een eenvoudige dekking of toch een uitgebreide?

De gedeeltelijke casco dekking van Hippo Verzekeringen dekt schade die u oploopt door brand, diefstal, ruitbreuk en storm. De premie bedraagt 2% van de dagwaarde (minimaal €200,-). Het eigen risico is vastgesteld op €150,-.
Voor een uitgebreidere dekking kiest u voor de volledige casco dekking. Hiermee bent u – naast de schade die valt onder de gedeeltelijke casco dekking – ook gedekt voor alle van buiten komende onheil. De premie bedraagt 2.1% van de oorspronkelijke nieuwwaarde. Het eigen risico is vastgesteld op €150,-.
Eventuele aanvullende verzekeringen zijn de verhaalrechtsbijstand (€27,50) en de schadeverzekering voor inzittenden (€45,-).

Meer informatie over uw paardenvrachtwagenverzekering

Wilt u meer weten over de verzekering die u nodig heeft om uw paardenvrachtwagen optimaal te beschermen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?