Veilig op weg met uw paard met de Hippo Paardenvrachtwagenverzekering

Bij Hippo Verzekeringen hebben we een zwak voor paarden. Net als u. Daarom zorgen we er graag voor dat u zonder zorgen met uw paarden op weg kunt. Wanneer u een vracht- of bestelauto gebruikt die speciaal is ingericht om uw paarden te vervoeren, heeft u minimaal een WA-verzekering nodig.
Bij Hippo Verzekeringen maken we gebruik van het Recreatie Ruitersport Pakket, waarbij u dit risico op een aparte polis bij ons kunt onderbrengen. De dekking geldt alleen voor particulier gebruik voor maximaal 12.000 kilometer per jaar.
De WA-dekking geldt tot maximaal €2.500.000 per gebeurtenis en persoonsschade tot €6.100.000.

De hoogte van uw premie

De jaarpremie is afhankelijk van de korting voor de jaren die u schadevrij heeft gereden, maar bedraagt in principe:

Omschrijving Minimum Maximum
2-paardswagen € 77,50 € 310,-
3-paardswagen € 93,75 € 375,-
4-paardswagen € 115,- € 460,-
meer dan 4 paards € 131,50 € 526,-

Een eenvoudige dekking of toch een uitgebreide?

De gedeeltelijke casco dekking van Hippo Verzekeringen dekt schade die u oploopt door brand, diefstal, ruitbreuk en storm. De premie bedraagt 2% van de dagwaarde (minimaal €200,-). Het eigen risico is vastgesteld op €150,-.
Voor een uitgebreidere dekking kiest u voor de volledige casco dekking. Hiermee bent u – naast de schade die valt onder de gedeeltelijke casco dekking – ook gedekt voor alle van buiten komende onheil. De premie bedraagt 2.1% van de oorspronkelijke nieuwwaarde. Het eigen risico is vastgesteld op €150,-.
Eventuele aanvullende verzekeringen zijn de verhaalrechtsbijstand (€27,50) en de schadeverzekering voor inzittenden (€36).

Meer informatie over uw paardenvrachtwagenverzekering

Wilt u meer weten over de verzekering die u nodig heeft om uw paardenvrachtwagen optimaal te beschermen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.