Hippo Ongevallenverzekering voor kleine en grote ongelukken

Een blessure tijdens het sporten, klussen of een ongelukje tijdens een avontuurlijke vakantie; letsel, zowel klein als groot, is gemakkelijk op te lopen. Een ongevallenverzekering is dan ook geen overbodige luxe.
Een Hippo Ongevallenverzekering beschermt u en uw gezin tegen de financiële gevolgen van een ongeval. In geval van blijvende invaliditeit of overlijden ontvangen u of uw nabestaanden een percentage van het verzekerde bedrag. Met deze vergoeding bent u in staat bijkomende kosten te dekken, zoals speciale huisvesting of de aanschaf van een aangepast vervoersmiddel.

Aanvullende verzekering mogelijk

Bij Hippo Verzekeringen heeft u de keuze uit vier pakketten voor de ongevallenverzekering. Ter aanvulling kunt u zich voor een progressief uitkeringspercentage verzekeren tot 225% of 350% van het verzekerde bedrag bij blijvende invaliditeit. Dit houdt in dat u bij een invaliditeitspercentage van 100% niet het vastgestelde bedrag ontvangt, maar 225% of 350% daarvan.

Uitleg over de pakketten

Wilt u meer informatie over de Hippo Ongevallenverzekering? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij geven u graag meer uitleg over de beschikbare pakketten.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?