Verzekeringen voor uw zakelijke huisvesting

Bedrijfsschade

Brand kan grote schade aanrichten in uw bedrijfspand. Wanneer uw werkzaamheden na een brand of andere calamiteit stil komen te liggen, brengt dit bovendien extra kosten en/of verlies van inkomsten met zich mee. Deze risico’s kunt u dekken met behulp van de Hippo Bedrijfsschadeverzekering. Hiermee is de continuïteit van uw onderneming verzekerd.

Bouw en montage

Tijdens een bouwproject kunt u als aannemer of opdrachtgever onverhoopt schade toebrengen aan bouwmateriaal, gereedschap of het gebouw waar u aan werkt. Met de bouw en montageverzekering van Hippo Verzekeringen beschermt u zich tegen deze kosten.

Gebouwen

Als pandeigenaar kunt u uw bedrijfspand verzekeren tegen schade door brand, diefstal, vandalisme, water, blikseminslag, ontploffing, sneeuw en storm. Bij Hippo Verzekeringen profiteert u van een uitgebreide dekking tegen een voordelige premie.

Glas

De kosten door schade aan glas worden in veel gevallen niet gedekt door uw opstalverzekering. Sluit daarom een glasverzekering af bij Hippo Verzekeringen voor een dekking van deze kosten.

Milieuschade

Uw bedrijf kan op diverse manieren schade oplopen door het milieu. De kosten voor het opruimen en saneren van deze schade kunnen hoog oplopen. Verzeker u hiervoor met een verzekering van Hippo Verzekeringen. We voorzien u graag van meer informatie over de dekking tegen milieuschade.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?