Verzekeringen voor uw paard en al zijn benodigdheden

Bij Hippo Verzekeringen begrijpen we als geen ander dat uw paard een kostbaar en kwetsbaar bezit is. Wanneer er iets met uw paard gebeurt, kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Ook de schade aan uw paardenvrachtwagen of trailer kan hoog oplopen. Wij zorgen ervoor dat alles op en rondom uw paard volledig is verzekerd.

Recreatie Ruitersport Pakket

Zo hebben we speciaal voor de particuliere ruiter en amazone het Recreatie Ruitersport Pakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit vijf verzekeringen, waaronder een aansprakelijkheidsverzekering voor schade die aan uw paard is toegebracht en een dekking tegen het ongevallenrisico voor de ruiter. Ook kunt u het verlies of de beschadiging van harnachementen, de trailer of het rijtuig meeverzekeren. Het is zelfs mogelijk om tegen een zeer lage premie – al dan niet inclusief het cascorisico – de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking van uw paardenvrachtwagen te verzekeren.

Alles rondom uw paard goed verzekerd

Hippo Verzekeringen biedt u een complete polis tegen een scherpe premie. Wilt u graag meer informatie over een van onze verzekeringen of wilt u een verzekering afsluiten? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via 0317-399100.

Hieronder vindt u een overzicht van alle Hippo Paardenverzekeringen. Lees meer over de beschikbare verzekeringen en kies de dekking die u nodig heeft.

Paarden

Hieronder vindt u een overzicht van alle Hippo Paardenverzekeringen. Lees meer over de beschikbare verzekeringen en kies de dekking die u nodig heeft.

Paardenvrachtwagen

Met de paardenvrachtwagenverzekering van Hippo Verzekeringen kunt u zorgeloos met uw paard de weg op. Wanneer u een vracht- of bestelauto gebruikt die speciaal is ingericht voor het vervoer van paarden, dan bent u verplicht minimaal een WA-verzekering af te sluiten.

Ongevallen

De Hippo Ongevallenverzekering verzekert het risico op overlijden of invaliditeit van de ruiter ten gevolge van een ongeval. Hierbij is niet alleen het risico tijdens het paardrijden verzekerd, maar geldt bovendien een 24-uurs dekking.

Rijtuigen

Met de Hippo Rijtuigenverzekering bent u verzekerd voor schade die is ontstaan door uw voertuig, maar ook voor verlies of beschadiging van het rijtuig. Het verzekerde bedrag is inclusief de gevolgschade van materiaal en/of constructiefouten.

Trailer

De Hippo Trailerverzekering is een complete verzekering voor uw paardentrailer. Uw aansprakelijkheid is verzekerd tot €500.000 per gebeurtenis. Het gaat hierbij om de schade die aan de trailer is ontstaan in ontkoppelde toestand, verlies of schade aan uw trailer en de gevolgschade van materiaal- en constructiefouten.

Aansprakelijkheid

Als eigenaar of gebruiker van een paard kunt u aansprakelijk worden gesteld voor de schade die u toebrengt aan anderen. Met de Hippo Aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Harnachementen

Met een Hippo Harnachementenverzekering zijn uw harnachementen verzekerd voor verlies, net als voor de beschadiging van het zadel, hoofdstel, tuigage en toebehoren.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?