Het hele jaar door goed verzekerd op reis

Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, is het handig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Daarmee bent u het hele jaar door verzekerd als u op reis gaat. Zelfs als u alleen een weekendje weg bent. De Hippo Reisverzekering is inclusief standaard werelddekking en wintersportverzekering.

Zelf uw reisverzekering samenstellen

De reis- en annuleringsverzekeringen van Hippo Verzekeringen zijn modulair opgebouwd. Het basispakket kunt u uitbreiden met diverse extra dekkingen, zodat u precies verzekerd wat u nodig heeft. Ook kunt u de doorlopende reisverzekering aanvullen met een doorlopende annuleringsverzekering.

Volledig verzorgde reisverzekering

Bij Hippo Verzekeringen is uw volledige reisverzekering in één keer goed geregeld. Neem contact met ons op om te bespreken welke verzekering goed bij u past. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u van passend advies. Vanaf nu gaat u het hele jaar door onbezorgd op reis.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?