Veilig de weg op met een Hippo Bromfietsverzekering

Bij Hippo Verzekeringen vindt u een complete bromfietsverzekering tegen een scherpe premie. Deze verzekering dekt schade aan uw bromfiets, scooter, snorfiets of fiets met hulpmotor (minder dan 50 cc).

Eenvoudige of uitgebreide dekking

Onze verzekeringen hebben als doel u te ontzorgen. Daarom kunt u bij Hippo Verzekeringen rekenen op een snelle afhandeling in geval van schade. Voor een uitgebreidere dekking kunt u uw verzekering aanvullen met een verhaalrechtsbijstandverzekering of een ongevallenverzekering voor opzittenden.

Staat uw bromfiets er tussen?

De volgende bromfietsen met kenteken kunt u bij Hippo Verzekeringen onderbrengen:
– Automaten of versnellers (gele kentekenplaat)
– Snorfietsen (blauwe kentekenplaat)
– Fietsen met hulpmotor (blauwe kentekenplaat)
– Oldtimers (gele of blauwe kentekenplaat)
– Tweede of volgende oldtimer (gele kentekenplaat)
– Segway (blauwe kentekenplaat)
Let op: bij de oldtimers gelden enkele aanvullende waarden. Zo moet de bromfiets minimaal 25 jaar oud zijn en moet u aan kunnen tonen dat u over een ander motorrijtuig beschikt voor dagelijks vervoer.

Sluit een bromfietsverzekering af

Wij bespreken graag de mogelijkheid voor een bromfietsverzekering voor uw voertuig. Neem contact met ons op en ga zorgeloos op weg met een verzekering van Hippo Verzekeringen.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?