Hippo Bestelautoverzekering met een dekking op maat

Bij Hippo Verzekeringen kunt u terecht voor een voordelige bestelautoverzekering. U kunt zelf eenvoudig de premie voor uw verzekering berekenen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. De hoogte van de premie hangt af van de dekking die u kiest. Welke dekking geschikt is voor uw bestelauto hangt af van diverse factoren, waaronder de leeftijd van het voertuig.

Drie bestelautoverzekeringen

Hippo Verzekeringen biedt drie bestelautoverzekeringen aan:
1. WA-verzekering bestelauto
Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Met deze dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van de schade die u toebrengt aan anderen.
2. WA Beperkt Cascoverzekering
Met deze dekking is uw bestelauto ook verzekerd tegen schade die u niet zelf hebt aangebracht, zoals schade door diefstal, storm of ruitschade.
3. WA Volledig Cascoverzekering
Een WA Volledig Cascoverzekering wordt ook wel een all-risk bestelautoverzekering genoemd. Met deze dekking bent u beschermd tegen schade aan uw bestelauto door eigen toedoen.

Meer informatie over de bestelautoverzekeringen

Wilt u meer informatie over de Hippo Bestelautoverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?