Verzeker uw bedrijfsmiddelen bij Hippo Verzekeringen

Bedrijfsuitrusting

Met de Bedrijfsuitrusting en Goederenverzekering van Hippo Verzekeringen beschermt u de inventaris en goederen van uw bedrijf. Geen onnodige risico’s en een verzekerde continuïteit van uw onderneming.

Elektronica maatwerk

Als het productieproces binnen uw bedrijf afhankelijk is van computers en elektronica wilt u natuurlijk dat deze apparatuur altijd optimaal werkt. Met de Hippo Elektronica Maatwerkverzekering vindt u een passende dekking voor de risico’s die hierbij komen kijken.

Geldwaarden

Op bedrijfslocaties waar veel geld en geldwaardige papieren in omgang zijn, is het risico op beroving of een overval aanwezig. Verzeker uw bedrijf daarom met een Geldwaardenverzekering van Hippo Verzekeringen. Hiermee bent u verzekerd in geval van beroving of een overval, maar ook wanneer u te maken krijgt met vals geld of wanneer u geld kwijtraakt.

Kantoor- en winkelelektronica

Apparatuur zoals computers, een kassa en een telefooncentrale zijn onmisbaar voor uw bedrijf. Het zijn echter kostbare apparaten die uit kunnen vallen en de continuïteit van uw onderneming kunnen verstoren. Sluit daarom een Kantoor- en Winkelelektronica verzekering af om u te verzekeren tegen deze risico’s.

Machinebreuk

Met de Hippo Machinebreukverzekering beschermt u zich tegen de financiële gevolgen naar aanleiding van schade aan uw machines tijdens productie of onderhoud.

Reconstructiekosten

Als naar aanleiding van brand, diefstal of waterschade uw bedrijfsadministratie verloren gaat, kunnen de financiële gevolgen groot zijn. De Hippo Reconstructiekostenverzekering dekt onder andere de extra kosten voor personeel en huur van tijdelijke ruimte.

Werk- en landbouwmaterieel

Wanneer u binnen uw bedrijf gebruikmaakt van zelfrijdend materieel, zoals veegmachines, landbouwmachines, vorkheftrucks of graafmachines bent u verplicht minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Bij Hippo Verzekeringen helpen we u hier graag mee.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?