Aantrekkelijke autoverzekering voor werknemers

Werknemers profiteren graag van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Hippo Verzekeringen helpen we u graag uw werknemers blij te maken. Met een collectieve autoverzekering voor werknemers profiteren uw werknemers van korting op een WA-verzekering, WA Beperkt Casco of een WA Volledig Cascoverzekering.
Het grootste voordeel van deze autoverzekering voor werknemers is dat u er geen extra kosten of werk aan heeft. Wij communiceren direct met uw personeel, zonder dat u als tussenpersoon fungeert.

Kortingen en aanvullende verzekeringen

Behalve een collectieve premiekorting kunnen uw werknemers bovendien gebruikmaken van uitgebreide hulpverlening, no-claimkorting en ruitservice no-claimbescherming. Deze korting geldt voor uw werknemer en zijn/haar partner en inwonende kinderen. Naast de autoverzekering voor werknemers kan uw personeel gebruikmaken van diverse aanvullende verzekeringen.

Meer informatie over de autoverzekering voor werknemers

Wilt u meer weten over een autoverzekering voor werknemers? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?