Aansprakelijkheidsverzekering voor uw gezin

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade kan gemakkelijk ontstaan. U kunt per ongeluk de bezittingen van iemand anders beschadigen of iemand raakt door uw schuld gewond. Als u hiervoor aansprakelijk wordt gesteld, kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Met een Hippo Aansprakelijkheidsverzekering kunt u zich tegen deze risico’s verzekeren. In geval van schade staat er altijd iemand voor u klaar om de situatie zo snel mogelijk voor u af te handelen.
Een aansprakelijkheidsverzekering van Hippo Verzekeringen beschermt u tegen de financiële gevolgen van materiële schade en letselschade aan anderen. Wij bieden u een uitstekende dekking tegen een lage premie en handelen uw schade snel en zorgvuldig af.

Wat is verzekerd met een Hippo Aansprakelijkheidsverzekering?

De Hippo Aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor:
– schade aan bezittingen van anderen
– letselschade aan anderen
– schade die is toegebracht door uw kinderen, logees, huisdieren of huis

De dekking van de Hippo Aansprakelijkheidsverzekering geldt wereldwijd. Het maakt dus niet uit waar u schade veroorzaakt. Overal ter wereld bent u tot €2.500.000 verzekerd. Bovendien zijn meerderjarige, thuiswonende kinderen en studerende uitwonende kinderen standaard meeverzekerd.

Meer informatie over uw aansprakelijkheidsverzekering

Wilt u meer informatie ontvangen over de Hippo Aansprakelijkheidsverzekering? Of wilt u weten of onze verzekering ook van toepassing is in uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie? Of niet helemaal duidelijk?

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij de op de hoogte blijven van belangrijke informatie omtrend hypotheken en verzekeringen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

U heeft zich succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

× Hulp nodig?