Veilig op weg met uw paard met de Hippo Paardenvrachtwagenverzekering

Bij Hippo Verzekeringen hebben we een zwak voor paarden. Net als u. Daarom zorgen we er graag voor dat u zonder zorgen met uw paarden op weg kunt. Wanneer u een vracht- of bestelauto gebruikt die speciaal is ingericht om uw paarden te vervoeren, heeft u minimaal een WA-verzekering nodig.
Bij Hippo Verzekeringen maken we gebruik van het Recreatie Ruitersport Pakket, waarbij u dit risico op een aparte polis bij ons kunt onderbrengen. De dekking geldt alleen voor particulier gebruik voor maximaal 12.000 kilometer per jaar.
De WA-dekking geldt tot maximaal €2.500.000 per gebeurtenis en persoonsschade tot €6.100.000.

De hoogte van uw premie

De jaarpremie is afhankelijk van de korting voor de jaren die u schadevrij heeft gereden, maar bedraagt in principe:

Omschrijving Minimum Maximum
2-paardswagen € 70,- € 280,-
3-paardswagen € 85,- € 340,-
4-paardswagen € 92,- € 367,-
meer dan 4 paards € 105,- € 421,-

Een eenvoudige dekking of toch een uitgebreide?

De gedeeltelijke casco dekking van Hippo Verzekeringen dekt schade die u oploopt door brand, diefstal, ruitbreuk en storm. De premie bedraagt 1,5% van de dagwaarde (minimaal €50). Het eigen risico is vastgesteld op €136.
Voor een uitgebreidere dekking kiest u voor de volledige casco dekking. Hiermee bent u – naast de schade die valt onder de gedeeltelijke casco dekking – ook gedekt voor alle van buiten komende onheil. De premie bedraagt 2% van de oorspronkelijke nieuwwaarde. Het eigen risico is vastgesteld op €136.
Eventuele aanvullende verzekeringen zijn de verhaalrechtsbijstand (€27,50) en de schadeverzekering voor inzittenden (€36).

Meer informatie over uw paardenvrachtwagenverzekering

Wilt u meer weten over de verzekering die u nodig heeft om uw paardenvrachtwagen optimaal te beschermen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.